telescoopbewassing

Privacy en disclaimer

privacy statement
L. van IJzeren bv respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.
Alle gegevens zullen strikt vertrouwelijk bewaard worden en zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier worden openbaar gemaakt.
Wij zijn niet aansprakelijk voor de privacy praktijken noch de inhoud van andere sites waarnaar op deze site verwezen worden (links).
Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief, gebruiken wij uw e-mail adres uitsluitend om u te informeren over de ontwikkeling van de website, nieuws, aanbiedingen en acties. U kunt zich te allen tijde weer uitschrijven.
Voor vragen of opmerkingen over ons Privacy Statement kunt u contact met ons opnemen.

disclaimer
Aan het onderhoud van deze site besteedt L. van IJzeren bv de grootst mogelijke zorg. Toch bestaat de mogelijkheid dat informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer juist is. Aan de teksten van deze internetsite kunnen dan ook géén rechten worden ontleend.
L. van IJzeren bv draagt geen verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar deze site (www.vanijzerenbv.nl) verwijst.
De grafische voorstellingen (waaronder de foto's) op deze site mogen niet zonder schriftelijke toestemming worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door druk, fotokopie, fax, overtypen of opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand. Desgewenst kunt u toestemming vragen via het contactformulier.

Mocht u vragen hebben over projecten of andere zaken die L. van IJzeren bv betreffen dan kunt u die stellen via ons contactformulier of via info@vanijzerenbv.nl
Constateert u onvolledigheden en/of fouten, dan stellen wij het op prijs dat u deze meldt via het contactformulier.

Deze website wordt onderhouden en beheerd door L. van IJzeren bv. Voor vragen of opmerkingen over deze website kunt u gebruik maken van het contactformulier.


©2010-2013 L. van IJzeren bvontwerp: glissy